21 de des. 2012

Aquest Nadal, regala una txapela!

Vols fer un bon regal per a algú que estimes? Un regal que li permeti gaudir de la cultura basca al màxim? Un regal que, a més, obri les portes a un munt d’activitats, descomptes i propostes culturals? Un regal que, a més, et suposi poder triar entre un munt d’obsequis? Doncs no t’ho pensis més! Aquest Nadal, regala una txapela!! Regala a algú ser soci/sòcia de l’Euskal Etxea Barcelona i posa el teu granet de sorra a difondre arreu la cultura basca!

Ara més que mai, posar-se la txapela i posar-la és gaudir de la cultura en tots els sentits. D’una banda, cap a enfora, fent que la cultura basca arribi cada vegada a més llocs, a més persones, a més racons. De l’altra, cap a endins, gaudint de les més de 120 activitats, festivals i propostes que cada any et fa l’Euskal Etxea. I ara, amb descomptes, avantatges i sortejos exclusius! 

Per això, si ja portes la txapela segur que vols que algú altre se la posi, i la millor manera és regalar-li una txapela aquest Nadal. A més, obtindràs un obsequi que podràs triar.
I si la persona a qui li regales és a l’atur o bé és una família amb criatures menors de 18 anys, us podreu beneficiar d’un preu especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada