2 de des. 2012

Posa't la txapela! Posa-la!

Llibres, teatre, discos, concerts, roba, turisme rural, i un llarg etcètera! T’imagines tenir descomptes i avantatges en tots aquests àmbits? I participar a sortejos i sopars exclusius? I gaudir de moltes de les activitats de l’Euskal Etxea de manera gratuïta? I tot plegat mentre fas el que més t’agrada, ajudar a difondre la cultura basca per tots els racons. Com ho pots aconseguir? Doncs és ben fàcil, posant-te la txapela! A l’Euskal Etxea no volem retallar la cultura, tot el contrari, i per això ara ser soci/sòcia és millor que mai!

L’Euskal Etxea no té sentit sense els socis i sòcies que en formeu part, ni sense els que ben aviat portareu posada la txapela. I com la tasca que fa l’entitat només és possible gràcies a vosaltres, el millor obsequi que se us pot fer és obrir-vos encara més les portes a les cultures basques i catalana. Per això, si ja porteu posada la txapela, podeu gaudir d’un munt de descomptes, avantatges, sopars i sortejos que faran que la cultura basca arribi encara a més racons. Un munt de propostes exclusives que us faran descobrir o retrobar-vos amb llibres, teatre, música, indrets… 


Els socis i sòcies de l’entitat teniu un bloc on podeu seguir totes les propostes exclusives que us fem (posatlatxapela.blogspot.com) i saber aconseguir fantàstics descomptes i oportunitats en tots els àmbits de la cultura.


Però això no és tot, si ja porteu la txapela posada i li poseu a alguna altra persona, també tindreu un obsequi! I es que portar socis/sòcies nous també mereix un reconeixement especial.

I si sou d’aquelles persones a qui us agrada fer el millor regal del món, aquest any us oferim la possibilitat de regalar un any de soci/sòcia a qui desitgeu. I el regal també serà per a vosaltres perquè podreu triar entre diversos obsequis.



Què?! Que encara no portes posada la txapela? Doncs no esperis més! Omple la butlleta i fes-nos-la arribar i comença a gaudir de la cultura basca! I recorda que si ets a l’atur o sou amb una família amb menors de 18 anys, teniu preus especials! Ara ja no tens excusa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada