6 de gen. 2013

Un, dos...TRES SORTEJOS!

Podíem començar l’any amb un… Ho podíem fer amb dos… Però per celebrar que estrenem un nou any i que la cultura basca mereix tota la difusió possible, hem decidit que el 2013 comenci amb tres sortejos! Teniu posada la txapela? Doncs dos són exclusius per a vosaltres! I si encara no us l’heu posada, us donem l’oportunitat de conéixer l’Euskal Etxea de Barcelona i sortir-ne amb la txapela posada!

SORTEIG D’UNA CAIXA DE SIDRA: Vols guanyar una caixa de 12 ampolles de sidra sense haver de fer res més que un clic? Doncs participa al sorteig! Només et cal una cosa… ser soci/sòcia de l’Euskal Etxea! I tot gràcies a la col·laboració de Gipuzkoako Sagardogileen Elkartea-Associació de Sidra Natural de Gipuzkoa



VOLS SOPAR AMB MARCELO USABIAGA? Si ets soci/sòcia de l’Euskal Etxea pots fer-ho! És un dels sopars exclusius que tens per portar posada la txapela! Entre totes les persones interessades en sopar amb Marcelo Usabiaga (podeu portar un acompanyant) farem un sorteig! Us recordem que els sopars són al restaurant i tenen un cost de 35 euros per persona. No et perdis l’oportunitat única de conèixer la història en primera persona.

NO ETS SOCI/SÒCIA DE L’EUSKAL ETXEA? Doncs volem que ens coneguis i que t’animis a posar-te la txapela per això sortegem dues entrades individuals per a veure Ainara LeGardon. Clica aquí i creua els dits! Si fossis sòcia/soci l’entrada seria gratuïta! (l’anticipada).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada