12 d’abr. 2013

Sorteig: àpat al Koska Taverna

Sota la txapela de l’Euskal Etxea ja hi sabeu que la gastronomia hi té el seu espai. I el sorteig d’aquesta setmana us entrarà pels ulls però sobretot l’assaborireu. Si ets soci/sòcia de l’Euskal Etxea, pots guanyar un àpat per a dues persones a Koska Taverna, al Poble Sec de Barcelona! Mmmmm!

 

Què cal fer per participar al sorteig? Com sempre, portar posada la txapela i ompli aquest formulari! Sort!!!

Koska són dos, Eduardo, que és el xef, i Ekaitz, que s’encarrega de la barra. Eduardo és argentí d’ascendència asturiana, va estudiar cuina a Buenos Aires i s’ha desenvolupat professionalment a Euskal Herria (Mugaritz) i Catalunya (Sagardi, 7 portes, Abac, Ferrum,…). Es coneixen des de fa 10 anys, quan acabaven d’arribar a Barcelona, treballant al Sagardi Euskal Taberna.

Koska Taverna és un bar de pintxos i tapes on acaronen el producte i l’ambient. Van obrir les portes el 7 de juliol de 2011. El text de presentació de la carta i el concepte és el següent: “volem recuperar la taverna de tota la vida. Un lloc de trobada, un espai on la gastronomia sigui el discurs continu, on gaudir dels sabors de tota la vida i poder sorprendre’t, on cada mos tingui un maridatge ben seleccionat i es transformi en sensació.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada