Sota la txapela de l’Euskal Etxea ja hi sabeu que la gastronomia hi té el seu espai. I el sorteig d’aquesta setmana us entrarà pels ulls però sobretot l’assaborireu. Si ets soci/sòcia de l’Euskal Etxea, pots guanyar un àpat per a dues persones a Koska Taverna, al Poble Sec de Barcelona! Mmmmm!
Què cal fer per participar al sorteig? Com sempre, portar posada la txapela i ompli aquest formulari! Sort!!!
Koska són dos, Eduardo, que és el xef, i Ekaitz, que s’encarrega de
la barra. Eduardo és argentí d’ascendència asturiana, va estudiar cuina a
Buenos Aires i s’ha desenvolupat professionalment a Euskal Herria
(Mugaritz) i Catalunya (Sagardi, 7 portes, Abac, Ferrum,…). Es coneixen
des de fa 10 anys, quan acabaven d’arribar a Barcelona, treballant al
Sagardi Euskal Taberna.
Koska Taverna és un bar de pintxos i tapes on acaronen el producte i
l’ambient. Van obrir les portes el 7 de juliol de 2011. El text de
presentació de la carta i el concepte és el següent: “volem recuperar la
taverna de tota la vida. Un lloc de trobada, un espai on la gastronomia
sigui el discurs continu, on gaudir dels sabors de tota la vida i poder
sorprendre’t, on cada mos tingui un maridatge ben seleccionat i es
transformi en sensació.”
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada