12 de juny 2013

Viu les traineres des d'un espai privilegiat!

El cap de setmana del 15 i 16 de juny es traineres arriben per primera vegada a Barcelona a la capital catalana! Durant dos dies, la capital catalana serà l’escenari d’una competició de la Lliga San Miguel de Traineres en els quals l’esport i la cultura caminaran junts. I tu ho pots viure des d’un lloc privilegiat! Des de la zona VIP!

 

Totes aquelles persones que s’acostin al Passeig Mare Nostrum podran gaudir de les activitats que s’hi faran i que giren al voltant del País Basc. L’Euskal Etxea de Barcelona també hi serà present i us volem animar a anar-hi per conèixer tots els secrets d’Euskal Herria o retrobar-los si els trobeu a faltar!

I com mai ens cansem de fer-vos propostes que us deixein bocabadats, aquesta setmana us proposem viure les regates des d’una taula de la zona VIP! Què us sembla? Només cal omplir aquest formulari i… portar posada la txapela!

Els dies 15 i 16 de juny et sentiràs com si fossis al País Basc!
Què hi trobaràs? Un gran espai dedicat a Euskal Herria on no hi faltaran:
- esports rurals
- degustació de productes gastronòmics
- putxeres
- dantzaris
- trikitilaris
- frontó portàtil
- concerts de La Brigada i Zea Mays
…i moltes coses més! Consulta l’horari d’activitat fent un simple clic!

Serà la primera vegada que aquesta modalitat esportiva arribi a Barcelona. L’Assossiació de Clubs de Traineras (ACT) està formada pels 12 clubs de rem més importants que participen a la Lliga San Miguel de Traineres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada