24 de nov. 2013

Su Ta Gar: vés-hi gratis o sigues VIP!

Aquesta setmana hem decidit fer-vos un triple regal! Fem un sorteig obert a tothom en el qual deu persones podran anar gratis al concert de Su Ta Gar! Però això no és tot! T’imagines poder acompanyar SU TA GAR al concert que faran a Razzmatazz per l’EH Sona? T’imagines ser un convidat/da VIP? Doncs deixa d’imaginar! Si ets soci/a de l’Euskal Etxea, tu i una persona que t’acompanyi podeu passar una nit única amb aquest grup! I encara tenim un altre regal!!!

Aquesta setmana no us fem un regal, sino tres!

D’una banda, sortegem 10 entrades individuals per anar al concert de Su Ta Gar! Tant si ets soci/a de l’Euskal Etxea com si no ho ets, pots ser una de les persones afortunades! Només et cal omplir aquest formulari!


I si sou socis/es de l’Euskal Etxea…
Ja sabeu que per als socis i sòcies fem el que calgui. Perquè us ho mereixeu! Per això, si voleu ser els/les convidat/des de luxe, només cal creuar els dits, omplir el FORMULARI!

Però encara tenim una sorpresa més per als socis i sòcies… Si veniu amb una altra persona, un dels dos entrarà gratis! És a dir, entreu dues persones pagant només una entrada!

Molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada