5 de set. 2014

Sorteig: dinar/sopar a Anardi Pintxos!

Comença un nou curs i tornen els sortejos exclusius per a socis i sòcies de l’Euskal Etxea! Si portes posada la txapela, pots participar al sorteig d’un dinar o sopar per a dues persones al restaurant Anardi de Barcelona! Per participar-hi només et cal omplir aquest formulari!

 

Fa dos mesos Anardi va obrir les seves portes al conegut carrer Parlament de Barcelona. La seva història comença el 2011, unint les dues passions de les proprietaries Oihana i Renata: els pintxos i les sidreries del País Basc. Per aquesta raó, han triat rigorosament alguns productes, com la sidra, txakoli, txakoli amb criança. No han dubtat de portar els millors productes de la terra, d’Azpeitia on va néixer Oihana, el formatge Idiazabal Premietxeberri i la guanyadora del premi a la millor txistorra d’Euskadi 2011 i 2012 (Odriozola). Quan és temporada, es poden trobar productes que vénen directament de les hortes de la seva família. A més de la cuina tradicional basca, Renata Ribeiro, cap de cuina brasilera, li dóna un toc als plats utilitzant productes com la picaña, yuca, oli de palmell, etc.

Un ambient modern, amb una barra selecta de pintxos freds i pintxos calents que es fan al moment. A l’Anardi, també es poden degustar platets com les carrilleras al vi negre, bacallà a l’estil sidreria, etc. Per als amants de la gastronomia del País Basc, Anardi es converteix en la millor elecció de la zona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada